E-mail:
Password:
Načini plaćanja

Doznakom po našoj ponudi (po predračunu)

Omogućava Vam kupovinu nakon doznake sredstava (uplate) sa Vašeg računa na naš žiro račun.
Uplata iznosa Vaše narudže na naš žiro račun, mora predhoditi isporuci robe.
Ukoliko izaberete ovaj način plaćanja, e-mailom ćemo Vam u najkraćem roku poslati sve potrebne podatke za uplatu.
Doznakom mogu plaćati i pravna i fizička lica.

Gotovinsko plaćanje

Za plaćanja uređaja gotovinom, virmanom, internet bankarstvom odobravamo 10% popusta.

Plaćanje karticom

Račun za robu možete platiti u prodavnici, Visa, Master ili Maestro kreditnom ili debitnom karticom, American Express karticom, Diners karticom, kao i svim ostalim karticama validnim za plaćanje u Crnoj Gori.

Popust od 10% za plaćanje karticama se odobrava za sve kartice NLB, Societe Generale Banke, Hipotekarne Banke, Erste Banke, za plaćanje odjednom i u cjelosti. Za kartice drugih banaka, sa kojima nemamo ugovoren popust za plaćanje odjednom i u cjelosti, ne odobravamo popust od 10%.

Odloženo plaćanje je moguće sa karticama NLB banke (do 24 rate), sa karticom La rata Societe Generale Banke (do 24 rate), sa Premium karticom Hipotekarne banke (do 12 rata), i Diners karticom (do 12 rata). Prilikom plaćanja karticama na odloženo, ne odobrava se dodatni popust, već se rata obračunava na punu cijenu proizvoda.

Cijene istaknute na sajtu su cijene sa odobrenim popustom od 10% za plaćanje odjednom i u cjelosti.

Sindikalna prodaja

Kupovinom robe i proizvoda preko sindikata rješavate problem visokih kamata i odlaska u banku. Rata za otplatu Vam se odbija od plate.
Sindikati sa kojima imamo postignut sporazum o kupovini na rate bez kamate:

Korisnik Broj rata Kamata
Erste banka 8 0%
Telenor 10 0%

Ako Vaš sindikat nije na ovom spisku, a želite da i članovi Vašeg sindikata kupuju kod nas molimo Vas da nas kontaktirate.

Potrošački kredit

Proizvode čija je vrijednost veća od 200 € možete platiti potrošačkim kreditom u saradnji sa NLB Montenegrobankom, Hipotekarnom bankom ili ERSTE bankom na 6, 12, 24 ili 36 mjesečnih rata.

Cijene

Sve cijene su date sa uključenim PDV. Ukoliko je popust za plaćanje gotovinom uključen u cijenu, ovaj je popust vidno naznačen na web stranici.
Popust za gotovinsko plaćanje će biti obračunat naknadno (prilikom izrade predračuna) za sve proizvode kod kojih nije već iskazan na web stranici.

Odustajanje od kupovine ili prodaje

U svakom trenutku (prije preuzimanja) možete odustati od dijela ili cijele porudžbine, ukoliko nas o tome pismeno obavestite (e-mailom na prodaja@icentar.me).
Zadržavamo pravo odustajanja od prodaje odnosno poništenja dijela ili cijele porudžbine, uz pismeno obavještenje kupcu, u sledećim slučajevima:
- kada bi se naručeni proizvod prestao proizvoditi ili prodavati;
- kada bi došlo do značajnih promena uslova nabavke;
U slučaju odustajanja od prodaje, nastojaćemo da (u dogovoru sa kupcem) pronađemo optimalno rešenje za proizvode koje ne možemo dobaviti. U slučaju nemogućnosti isporuke dijela ili cijele porudžbine, vratićemo već uplaćena sredstva, u skladu sa Zakonom.